Koulutus

ATD:n tokokoulutus on jaettu vuosittain kahteen kauteen. Talvikausi kestää lokakuusta huhtikuuhun ja kesäkausi toukokuusta syyskuuhun. Talvikaudella treenataan ATD:n hallilla, osoitteessa Malminkartanonkuja 2. Kesäkaudella ei ole pidetty kurssimuotoisia koulutuksia vaan omatoimisia kimppatreenejä.

Talvikauden koulutusryhmät ja kurssitarjonta jaetaan koulutuskyselystä saatujen vastausten perusteella. Varmista paikkasi ryhmässä palauttamalla kysely ajoissa!

Toko-koulutukset ovat pääasiassa kurssimuotoisia kestoltaan 4-6 kertaa. Kysynnän mukaan on järjestelty eritasoisia kimppatreeni ryhmiä jossa treenataan hallissa noin kerran kuukaudessa koko talvikauden ajan.

Kursseista / kimppatreeneistä maksetaan kurssimaksu, jonka suuruus riippuu kurssin pituudesta ja kursin tasosta.

Kursseihin ja kimppatreeneihin osallistuminen edellyttää ATD:n jäsenyyttä ja jäsenmaksun sekä kurssimaksun maksamista viimeistään eräpäivänä..

Jäsenet voivat lunastaa kausittain Maunulan kentälle ja halliin avaimen vapaaharjoittelua varten. Avaimen panttimaksu on maksettava eräpäivään mennessä. Vapaaharjoittelu on mahdollista silloin kun treenipaikalla ei ole ryhmien koulutusta, tai hallia ei ole vuokrattu.

Kuvitusta: Sessa

Copyright © ATD 2007 - webmaster@agitokodogs.fi